BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, March 2, 2011

Contest Baby bersama EBM


Tarikh: 3/3/2011 - 1/4/2011

Syarat:

1- Gambar baby bersama EBM yang paling MENARIK (1 gambar sahaja)

2- Sertakan nama TIMANGAN anak anda

3- Sertakan komen tentang gambar yg dipertaruhkan tidak melebihi 25 patah perkataan

4- Sila buat entri + copy gambar diatas pada blog kawan2 dan tinggalkan komen diruangan ini

14 comments:

nursalwa said...

wahh nak join! nak JOin!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

intan..adiah dia EBM ye? ngee
insyaAllah nnti kita join..

Kasih Nur Dhia said...

wah..best ni

ayu said...

nak join juga..1 gambar je ke..hehe..kalau buat gambar banyak2 mcm yg intan buat tu leh tak?? hahhaa

syafisyifa' said...

good luck ! :)

Momma Mia said...

Jemput review yer

http://alinalancontest.blogspot.com/2011/03/contest-baby-bersama-ebm.html

maceh!

umialya said...
This comment has been removed by the author.
~ima~ said...

http://mamaeima.blogspot.com/2011/03/contest-baby-bersama-ebm.html

jemput tengok...tqvm.

hah said...

Slm. Nak join juga. Tq

http://setelahmeiberakhir.blogspot.com/2011/03/contest-baby-bersama-ebm.html

ayu said...

intan,

ayu dah join ye..

http://ezurin.blogspot.com/2011/03/contest-baby-bersama-ebm.html

siti muhaimin jamal said...

saya nak join juga. tapi masih baru dalam dunia blog ni. eermmm lepas dah copy gambar diatas dah tu saya tak tau nak buat mcam mana. buleh guide saya

akma said...

join jugak ye. yeay! nanti visit tau.

http://akma81.blogspot.com/2011/03/contest-baby-bersama-ebm.html

mekacih.

siti muhaimin jamal said...

cik intan... ni entry saya untuk contest bb bersama ebm, review kat sini ye. TQ
http://shaminsayang78.blogspot.com/2011/03/contest-baby-bersama-ebm.html

nursalwa said...

salwa join

http://ibuziqri.blogspot.com/2011/03/contest-baby-bersama-ebm.html