BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 29, 2010

Qistina jatuh kat umah BS



Apa perasaan korang kalau anak korang kene gini??? sakit hati, geram, sedih, sayu..mcm2 hati aku ni..aku don gila last week..dia jatuh kat umah BS tp BS x inform aku...dah smggu masih bengkak ok..xray kata ligamen koyak...jumaat ni follow up lagi..hope semua ok..

p/s: anak aku mmg aktif person..aku x salahkan anak or BS but please INFORM me anything happen...

6 comments:

Nieza Ishak said...

teruk jugak bengkak tue ..
sabar la intan ...

ayu said...

setuju dgn intan..
klu apa2 berlaku, at least inform la awal2 kan...sabar tau..kesiannya qistina..

Sue said...

kesiannya dia... geram jugak kalo BS mcm tu, at least cakap la kan... ni yg hangin satu badan!!! hope qistina cepat sembuh..

Momma Mia said...

alahai siannya...
kalo bgtau awal2 bleh cepat lagi rawatannya... semoga Qistina cepat sembuh

keyphochee said...

siannya Qistina..auntie doakan semoga cepat sembuh ya.. kenapa BS x inform awalx..sebab tula kalau ade cerita tentang baby yg tersiar kat paper sure balik bercerita dgn BS time nak amik anak..bukan apa..samax kita beringatkan..risau gak..yela..perihal anak memang 100%bagi kat BS time working hours..

SalihahNordin said...

semoga kak tina cepat sembuh ye...cian sampai bengkak2...sepatutnyer bg le tahu awal2 kan??same lah ngan alya ari tu...dari pagi sampai ptg x beritahu tgn anak tu x bergerak...dah tu angkut anak aku kulur kilir...geram jerk hati ni...sabar erk kak intan...