BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 29, 2010

Rentetan kejadian itu (Qistina jatuh)

MMS dr mak pagi tadi...sejuk hati tgk anak2 aman damai gini kan

Opah muda yang rela menjaga 3 cucunya

Pas kejadian tu, hubby ku marah ok tp dia cool je..selama ni hal anak mmg i lebih sbb u all paham2 la lelaki..apa2 isteri gak kan..but in this case, dia yg terminate BS 24hrs...dia yg call BS, dia yg g amik barang anak2 kat umah BS...kalau nak citer, panjang jela kan..cukup la sekadar isi2 penting..hihihi...isi kandungan ku kembangkan dlam hati je la...MAKAN HATI OK !!!!!!

Rentetan dr itu juga, anak2 skrg dijaga oleh ibuku sendiri...dulu mak xleh jaga sbb sekolah Qistina jauh dr rumah (jauh skit la)..xde transport nak anta dia sampai umah (umah adik sbb mak duk ngan adik lelaki)...next week start kat Smart Reader, transport leh anta sampai mana sekali pon..makanya mak RELA jaga cucu2 dia walau kene turun bawah bersama 2 anak kecil (syura n yaya) mereka sebaya, untuk tggu Qistina balik sekolah..tingkat 14 ok..sian mak kan tp demi cucu, demi keselamatan cucu mak gagahkan diri..aku pon kelam kabut skit sbb kene anta n amik anak2 ..tiap2 hari naik tgkt 14 tu...mau KURUS lagi ni..wakakaak..

oh yer, lupa nak habak, mak ku IBU TUNGGAL..turn anak2 pulak jaga mak kan, tp mak kene lak jaga cucu....APAMACAM??? xpe mak, yong bagi $$$$ lebih la ..I SAYANG U LEBIH...

so mak akan jaga 3 cucunya QISTINA + ASYURA + YAYA(anak adik)..Moga mereka sentiasa dilindungi OlehNya..InsyaAllah

6 comments:

Rizziela said...

Nenek jaga lebih selemat & senang hati

ayu said...

untung intan sbb mak duduk dekat2 sini...kalau ayu pun, lebih suka mak juga yg jaga...tapi, nak buat mcm mana..mak duduk kat tpg.. huhu..sesekali boleh la kan..

@nie-najib said...

bagusla mcm tu intan, alin pun mil yg jaga anak.. lagi selamat rasanya..

Sue said...

mudanyeeee mak intan. konpius td sbb ingatkan intan, tp muka lain sikit. ehhe... untung la mak masih muda dan kuat. sue ni mak da tak larat sgt2 dah, so kena usaha sendiri...

e_nazz said...

mak intan cantikla...pandai bergaya pakai tudung lilit2 lg...hihi..malu pd diri sendiri..kakakaka, sy pon mak yg jg cucu 2 org kat umah tu....tula...da la jg kite dulu, da besar kena jg cucu lak..adeh!!!

lids R said...

untungnya ur mum duduk dekat... my mum mmg nak jaga cucu, tapi nak jaga di rumah dia... huhuhu... enam jam dari perak ke phg weeeehhhhh!