BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, September 14, 2009

Toshiba...





Akhirnya dpt juga aku beli peti ais 2 pintu Toshiba ni khas untuk niat suciku full breastfeeding anak kedua ku ini....alhamdulillah berkat menyimpan, akhirnya terlaksana..sblm ni pakai 1 pintu jek, maklumla harta baru kawin, abg jenis x suka hutang2 kecuali rumah n kete...kalau umah n kete cash, kaya la aku..hahaah

peti ais ni besar tau 430L..awat ntah dia dok pilih yg besar...body leh wat cermin lagi..hahahha..so kalau nak capture, kene dr tepi, xle dr tgh..kang nampak le gambo org yg mengcapture gambar tu..hehehehe

11 comments:

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Best!!! Best!!! Best!!! ::.

nur salihah nordin said...

tina jadik model peti ais ker????
pandai ibu intan pilih kerjaya anak....hehehehehehe...

nur salihah nordin said...

tina jadik model toshiba ker???
pandai ibu intan pilih kerjaya anak...hahahahaha

keyda said...

huhuhu..
fridge tuh bhgian bwh dah same tggi ngn tina..

Anonymous said...

ee poyo nye blog ni..beli peti pun nak tayang...pelik aku

Intan Azmira said...

sapa pengikut yg bawah sekali tu ekk...masuk blog org nak kondem lak....

Intan Azmira said...

mondok...best2, poket pon best

chumel...dia yg poyo dok situ..hahaha

good...sama tinggi kan..heheh

keyda said...

huhuhuu..
pasni adeq tina lak same tggi ngn peti tuh..
^_^

Anonymous said...

anonymous,kamu tu sbnarnye pendengki..suka hati tuan blog la nak tunjuk bli peti ke, bli kete ke, pe ke, blog ni blog die, die yg tulis, lantakla die, kamu sibuk2 kat blog org len wat pe..bloger2 lain tu lgi la, msuk pict rumah besar2, tp bkn rumah snd, lak tu mengaku hak snd...lgi la poyos beb!!!!!

Anonymous said...

kak intan, anonymous yg kt ats tu pendengki sbnrnye..ske ati akk la nak tuunjuk peti ke, pe ke, bkn mntak duit die pun.bloger2 lain tu lgi la, bli spenda selai pun tayang kt blog, xdak sape heran pun..manusia2 yg bisikati je yg suka kondem2 blog org ni..biler kena kondem, mula la...(ANTI PENDENGKI)

Anonymous said...

anonymous ats tu nampak sgt dengki+busukati+ xdak keja duk kondem2 org..sengal nak mampus!!!
bloger2 lain siap tayang umah besar2 dh la bkn umah snd, pstu ngaku plak umah snd, dh tu wat kitcab pun tayang2, xde pe pun...okes aje..ssh klu manusia busuk ati ni!!!(ANTI PENDENGKI)