BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, December 28, 2009

"baby GIANT??"


Last Thursday, aku bawak Syura g kenek..dia selsema..ubat xde kat umah..ni jangkit dr Kak Tina la ni...ni masalah bila anak 2, cam kembar lak, 1 sakit, 1 lagi mesti jangkit..Si kakak mana leh di halang, dia suka cium adik, mmg sah2 la kene...aku lak, suka cium anak2, arini aku pon selsema sama...

So masa doc nak inform dose, doc tu suh g timbang "kalau dah 5kg, dose 2.5ml".aku senyum jek, dah tau Syura dah lebih dr tu..naik la si penimbang..hohoho..6.4kg..jgn kan doc terkejut, aku pon terkejut..blm 3bulan lagi...ada lagi 1mggu nak masuk 3bulan...

Doc tanya "ni makan apa yg GIANT ni"...dengan rasa kesyukuran.."susu ibu saja"....ermmm...

3 comments:

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Alhamdulillah... Sihat Syura... ::.

RASHLIANA said...

syura yang comel... cute nyer... memang betul la... penangan susu ibu nih... sihat babynyer... mummynyer pun makin maintain jer.. diet original...

Az Rina said...

semangatnye syura..