BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, December 8, 2009

Perkembangan Terkini

Hai semua, bulat x mata saya

Ha...ni saya tgh tgk tv...tapi yak2 la pulak...

Bersiap nak g SOGO

Kakak VS Adik..Mata sapa lagi bulat??tell ibu yer...

Perkembangan Syura terkini...Kat umah "mama" (baby sitter)..Syura dah minum 4oz susu dlm 1 masa..sehari ibu kene bekalkan 24oz...wah, anak ibu dah kuat minum yer...dah x dpt "ngempeng" kuat minum lak yer..balik umah, ngempeng jek x sudah..tp alhamdulillah adik x byk ragam...susu n tdo sahaja...ngek2 sikit tu biasa la, xkan senyap je pulak kan..hehehe

Balik umah, ibu buh adik depan tv main ngan kakak smbil ibu g settlekan keje umah..basuh kain, simpan susu, sediakan bekalan esok dan lain2...pkl 10 malam kita dah masuk zzzzzzz.....

9 comments:

Rizziela said...

bagusnya syura...
boleh ibu dia buat keje kan?

Anonymous said...

Pn intan....
mmgla BF tu good 4 u n ur baby..
tapi xkan la tiap2 kali bt post asyik crita pasal susu,nenen n so on...sucks...
orang lain pun fully BF...x pernah lak tgk yg taksub mcm u ni...
1,2 post baca...quite interesting la...bila dah smua crita pasal bnda ni...loya lak...mcam nak smua org tau kisah perahan u ni...
apesal x mintak tolong semua org tolong perah??

Intan Azmira said...

alhamdulillah kak..kakak dia pon rajin layan wat lawak badut dia...sib adik tu x pandai ngekek...

Intan Azmira said...

kepada pembaca yg x di undang, apasal nak sebok hal org..suka hati org la nak tulis n post apa, knp jeles sgt...xde anak ker??xde susu ker??cuba bagitau..

x perlu dengki dgn apa yg org lakukan..kalau rasa muak nak baca, jgn la baca..org lain yg nak baca n lebih memerlukan input n semangat bila tgk semua tu...kalau rasa geli, muak n busuk hati, xyah baca...

bab tolong perah, time kasih je la..x perlu la org lain tolong, x tau la kalau awak memerlukan tenaga org lain untuk perah susu awak...

Ibu_Mysara Syauqeena said...

uishh apa gaduh2 ni..tak baik tau...
masing2 buat blog sebagai e-diary..so terpulang pada tuan empunya blog nk citer apa as long as tak memburukkan sape2 dlm citer dia..tak perlu tinggalkan komen yg tidak membina kerana ramai lagi yang nk baca...kalo tknak baca, bosan or muak ke jelik ke, g kat kotak kaler merah sebelah atas tu klik ajer..abih citer...
pndapat ibu, ramai bloggers kat luar sana yang bercerita tentang perihal yang sama n ada yg lebih hebat lg bercerita psal ni...yg penting tepuk dada tnya selera masing2 ye...
just my opinion k....

pada intan, abaikan manusia jenis yang tak boleh tgk orang lain happy dgn cara kita..yg penting intan tau niat intan publish citer2 bf ni as a moral support utk diri sendiri dan kawan2 yg lain dan tak penah rasa riak dgn kelebihan ini...

Intan Azmira said...

time kasih kak sbb support intan...intan xkan ngaku kalah dgn org2 camni..lagi bersemangat ada la..

ada kawan2 yg sama breastfeeding, yg nak tau macam2 info, dia just baca jek blog ni walaupun intan masih kurang ilmu berbanding otai2 BF yg lain...

Anonymous said...

blog...mcm e-diary....emmm...normally konsep diary, org tulis time nak tido...,letak elok2..dan keep it as a secret...not to publish for everyone...
so klu dah publish..awak x bleh halang org tuk baca...then tak boleh jugak nak salahkan org tu klu dia komen menyakitkan hati dan tak membina..that's the risk..

Intan Azmira said...

what ever la....

Mama Darwisya said...

x patotlah cik anonymous nih...jadik mouse lagik baik arrr...isk! org punye blog..sukati org la!!