BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, February 21, 2010

Syura BerWALKER





Arini seharian kat umah pak ngan sbb ibu suh opah masak laksa...dok repat 3kali makan tau..hahha

si adik la ni suka sgt didirikan..sapa yg larat pegang?? sib lom pandai lompat2..sudahnyer, ibu buh la adik dalam WALKER yaya..pinjam jek tau..hahaha...x sangka lak adik dah kuat nak berkayuh...badan ala2 lembik la lagi, badan beso asik nak tersembam ke depan je..lom pandai balance..

tapi cam biasala , baby2 ni biasanya akan mengundur dulu baru kedepan kan..x tau la anak2 kome..undur punya undur, dah tersangkut, xleh gerak, marah le kejenya..nak kedepan x reti lai...xpe dik, sat2 lagi kompom adik terror..jenuhla pulak nak control ekk..

6 comments:

Rizziela said...

Wah! Syura dah pandai naik walker

Intan Azmira said...

dah kak..laju je mengundurkan diri..kedepan x reti lagi..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

rafiq pon ngundur dulu
ngundur ngan ketepi
ketepi lagi lwak ..cam ketam pon ada
tapi skang rafiq dah terer ke depan ke belakang ketepi..eehehe

awalnye syura duk lam walker.
rafiq 6 bulan baru buh..:-)

Intan Azmira said...

rose: la ni undur je,,sangkut paper menda, ngamuk..hahahha

kalau ikutkan blm naik walker lagi, smlm saja test sbb asik nak berdiri jek..tup2 eloklak duk dlm tu..

dia pakai baju pon duduk..kalau baring, harus perang dulu

Misz Anim said...

hahahah.. cepat nye si bam bam ni..

ena said...

tomeinya dia.....
besarrnya bungaa...ehehe