BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, November 15, 2010

Pilihan ANDA???



Kawan2, lama kan kita x update blog?? kita sakit la...nanti kita stori citer sakit yer...sakit skit je..saja MC..

ni nak mintak pendapat ni...ingat nak tukar sekolah Qistina tahun depan..dpt rezeki murah, budget lebih skit..leh la pilih yang terbaik...

1) Smart Reader - English
2) Children Islamic School - English + Islamic

Anak semakin membesar, cabaran semakin banyak..makan harus buat pilihan terbaik..sok anak2 korang sekolah, korang tau la betapa hebatnya cabaran membesarkan anak...

mintak tolong bagi pendapat...

smart reader semua org tau the best kan but CIC ni baru bukak kat sri gombak..cam nak try tp sila la bg pendapat masing2..kot2 la korang ada adik2, anak buah sekolah kat 2 tempat ni kan

6 comments:

Ummi Ummair said...

intan..wpn akak xde pengalaman adik ke ank ke yg blaja kt dua skolah tue, tp bg akak better pilih yg islamic..coz melentur buluh biar dr rebung lg.tgjwb utama mdidik ank adalah kita, tp tugas guru jg sgt penting..gud luck :)

Zimah said...

akak vote for CIC..silibus pun ok..akak pernah tnye ngn cikgu CIC ni..mmg diterapkan nilai2 islam kepada anak2..

Nieza Ishak said...

kalo akak vote to CIC,
kalo smart reader mmg ajar english jerk ... CIC siap ajar pasal doa2 semua

Yaati Nor said...

CIC la intan.anak sepupu kita kat smart reader tu tak serasi sebab byk cina kot..CIC tak tahu la mcmn..tp vote cic. try la gi tny cikgu kat sana.

nur said...

salam intan,
akak pun vote for CIC... mcm anak sedara, umur 6 thn dah pandai jadi imam utk adik-adik :)

LadiesFinger said...

aku pilih Q-dees...ekekek boleh? ahaha