BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, November 23, 2010

Terima Kasih pada SEMUA

Menjawab persoalan tentang Meeting yg aku tolak tu....Mmg leh pam n stok banyak, tapi aku x sanggup nak pisah DIRECT FEEDING waktu malam ngan anak sekecil Syura..selagi boleh, aku akan bg alasan yang kukuh...since dr mula aku plan BF, boss dah bagi support sampai la skrg..syukur sangat2..boss lelaki tu..cina pulak tu..sangat2 memahami..

aku tau, ketidak hadiran aku sedikit sebanyak cacat Meeting tu sbb aku salah sorang shareholder...jawatan ni pon baru je aku sandang...rezeki anak2 kan...sorang melayu dalam company ni, tp rezeki tu berpihak pada aku...tuah manusia hanya Allah yang tahu..hik hik..Syukur...

Qistina mula pisah malam ngan aku masa umur 4tahun..sebelum tu LANGSUNG x penah pisah...aku sanggup turun naik bilik bos kerana FAMILY...boss faham janji kita JUJUR n TERUS TERANG..mungkin ni satu kelebihan company PRIVATE kot..GOV payah gak nak tolak sentiasa kan...Syura baru setahun aku nak PISAH walau 3hari??? OH NO NO NO....aku tau mesti oversea tu sbb x leh bawak family...sblm ni kat BUKIT TINGGI, boss cover 1 FAMILY...syok kan...CAMERON HIGHLAND pon sama

So x perlu risau lagi...aku leh Skip Annual Meeting....but any Quarter Meeting xleh lari ar.....Jeng Jeng....

3 comments:

Dayu said...

kalau selagi boleh elak
elak lah
tp dulu mmg tak bleh nak buat apa
14 hari!!
14 hari tinggalkan eisya yg abru 3 bulan, yg masih BF
semua sbb induksi
mmg haru la hidup 14 hari tu

mummy-aulia' said...

betol tu intan..su pn xpnh pisah malam dgn aulia' lagi.xdapat bayangkan camne nnt. =(
skrg pun aulia' bgn nyusu 2-3 kali time tidur.nnt aulia' xnyusu, bgn pagi mst B bgkak.adoiii..su tak leh bayang betul la life without aulia' nnt.huhuuuuu..mesti rindu kat dia.

Yaati Nor said...

awak shareholder kat company tu?bestnya intan..pape pun cakap dengan bos family come 1st ma