BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, January 14, 2010

Deep Freezer??




Cam best je tajuk ni kan..ermmm..lagi best kalau dapat mendanya..huhu..kawan2 seperjuangan hampir sume memilikinya, aku bila???ermmm..Budget oh Budget...Bonus oh Bonus?? nak gak beli sbb dah xde tempat nak simpan susu..alhamdulillah murah rezeki Syura..byk susu ibu kan...

Skrg, terpaksa la ibu selit sana sini susu2 yg baru sbb dah xde ruang..skrg ni baru 2hr gunakan EBM bulan Novermber...untuk bulan January ni, mmg dah xde ruang..hohoho...tp xpe, pam tetap kene pam kan....semangat terus berjuang untuk si comel tersayang...

Pasan x kat peti ais tu dah ada lock??hahah..ni sbb ada satu hari ayah x tutup pintu rapat..nasib susu xde paper..dah cuak masa tu...hohoho...now, x risau sbb pintu sentiasa berkunci..safety 1st rite??...

8 comments:

Afne said...

haahh apa lg, rembat le deep freezer seketol. frozen ebm sampai dh nak terkeluor tu.

waaa bestnya tgk stok intan ni huhu

Rizziela said...

sambarlah satu intan deep freezer..

buat senang nak simpan susu untuk si syura comel tu

Intan Azmira said...

kakak2 ku: proposal dah siap, submit kat en ayah, approve..heheheh..ni tgh dok cari mana yg sesuai n harga berpatutan..any sujjestion??

Ibu_Mysara Syauqeena said...

intan, akak beli brand elba kt giant kota damansara dlm rm670+ rasanya..tu yg termurah akak dpt compare tmpat lain...better beli la at least tk kaco dgn menda lain...dok dlm freezer tu susu ajer so tak cmpur dgn mnda lain..jgn jadi cam akak smapi tk muat dulu botol jatuh n pecah..sayang oo 5oz tu satu botol.....

Intan Azmira said...

ibu PMS:..intan pon ada history ebm pecah, jatuh tergolek-golek..si kakak tolong kutip..dia suh simpan balik susu adik tp dah sumbing bekasnya..terpaksa buang..hohoho

ainazliena said...

rajinnyer pam susu..untungnyer baby..

Intan Azmira said...

ainazliena:.alhamdulillah rezeki untuk anak..kene rajin2 xleh malas..hihi

mirza said...

seronok baca citer kak mira..teruskan usaha akak yer,...patutla si syura debab bangat