BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, January 19, 2010

(Food Warmer) Menyenangkan Baby Sitter






Sabtu yg lepas, kami g merayap2 smpi tgh malam 12.30 gitu..dr Selayang Mall, ke Kompleks Desa g main Bowling, dr situ g ke Plaza Damas makan Assam Laksa Penang Village, dr situ kami cargas ke JJ Keramat, pastu gerak balik singgah ngeteh kat Boltan...panjang perjalanan kan??hihihi

Kat JJ Keramat tu, aku terjumpa menda yg aku nak beli sgt untuk ci bulat n mama..untuk memudahkan keje mama memanaskan susu ci bulat...5-7 min susu dah suam2 kuku cam baru pam kan...sangat mudah cepat n pantas..sok dah makan solid food, lagi senang..xyah nak reheat atas dapo kan...

Harga asal RM199.00 tp sale 20% tinggal RM159++...murahkan sbb dapat Food Warmer siap dengan Sterilizer untuk 6biji botol..so, ibu tggl jek warmer kat umah mama, kat umah x pakai sbb si bulat direct feeding je..mama, jaga baik2 tau..hihihi

7 comments:

Az Rina said...

ni pon igt2 nak carik jugak sterilizer..

Rizziela said...

memang sangat menjimatkan masa

tapi sekarang akak dah simpan dlm almari...Haziq dah x minum EBM

Intan Azmira said...

rin: beli jgn x beli..

kak ziela: betul2..mama dia pon suka sbb senang n pantas..

haziq nak yg fresh je tu..hihiih

Afne said...

intan, akak mmg mencari benda ni sejak preggy haziq tp tak terbeli sampai skrg. offer 20% sampai bila yea? skrg ni nk keluar dh payah skit sbb weekdays je eddy ada kt kl. ni yg nk asah skill babywearing time shopping ni haha

Intan Azmira said...

kak afne: rasanya masih offer smpi chinese new year..untung sbb sekali ngan sterilizer...shopping kak jgn x shopping..

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: tang Bottle sterilizer & warmer tu yang berminat tuh... Aritu da gak survey... Kena kumpul duit nieh... Nak beli keperluan baby... Especially for exclusive bf... Hohoho!!! ::.

Intan Azmira said...

mondok: beli jgn x beli..dah "ada" ker??