BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, April 21, 2010

Review pemakanan Syura

Anak2 di pagi hari...korang caya, dr pkl 6am Syura leh golek2 je smpi 7.30 tanpa di angkat?? Good girl kan...

suka gambar ni..nak geget lengan dia..

Ini kak tina capture...adik x diam...

Setelah 2 minggu bertungkus lumus masak makanan untuk adik, minggu ini ibu STOP..hihihi..jangan kata ibu zalim yer kawan2...Adik mmg belum MEMERLUKAN sebarang solid food buat masa ni..SUSU IBU masih cukup n sangat la sedap..Adik masih kenyang SUSU IBU...

Jangankan nak tarik mangkuk, nganga pon TIDAK..bukan setakat KUNCI mulut, tapi DIJAHIT mulut serapat mungkin..xkan la aku nak jolok pulak mulutnya dengan sudu...Oh!!!!..x perlu..

Ibu dah tanya Opah, Kak Hazarina, Kak Mieja...sume kata susu ibu masih cukup untuk adik..susu ibu pon pekat..tengok la pulak corak pemakanan ibu..no pantang2, no diet2..sume bedal..hihihhih...

Tunggu la adik betul2 nak makan ekk..lagipon dia x meragam, x nangis..maknanya dia kenyang..tido pon nyenyak..org makan, dia x heran pon kalau x bagi...

3 comments:

Siti said...

ooo..bagusnya Syura yer...tgk bdn dia mantap betul. geram sungguh.

Rizziela said...

tak per....Syura bagi ibu relax dulu...belum nak makan..nanti dah nak makan baru Syura minta kan?

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Biarkan Syura dengan susu ibunya... Muahahah!!! ::.