BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, October 8, 2010

Jemputan Jamuan Raya + Hari lahir Asyura


Salam Kawan2...

Ibu nak jemput kawan2 semua datang rumah esok hari ya..Ada buat jamuan raya n hari lahir Asyura . Pada sesiapa yg kelapangan, jemput datang yer..

Masa: 12tghari - 10malam
Tempat: 3-16 Pangsapuri Kenangan, Jalan GP2, Taman Gombak Permai, Batu Caves
Hphone: 019-3858565
Menu: Mee Bandung
Laksa Penang
Marble Cake
Chocolate Cheese Cake

Siap menu lagi..wakakakaka....

Pada sesiapa yang nak map, sila tinggalkan email address kat comment yer..nanti ibu send map..

4 comments:

Momma Mia said...

alahai sedapnya ada Laksa penang...
I wish kami boleh gie, but kami kena balik kg Muar sok pagi. Thanks for invitation.

Leenz Yusoff said...

hehe.. rasa cam nk dtg sebab rumah dh dekat.. tapi macam segan je.. sebab kita berdua tak pernah bersua muka lagi.. kenal intan pun melalui forum Hamid Arshat dulu.. hehe..

SHAWLIPOP said...

JOM JOIN CONTEST. senang saja, updatekan entri dengan letakkan gambar anda pakai shawl. then anda berpeluang menang hadiah dari kami. jom!

akmabatrisyia said...

Alamak.... aiii... sorry la.. lupa la.....!!! adusss rugi tul.. patut la rasa cam ada open haouse tapi tak ingat la plak......