BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, October 6, 2010

SURPRIS from HUBBY






SURPRISE SEBAB APA????maybe.....

1- jam aku dah jahanam...
2-22.10.2010 ni hari lahir aku...

hihihihi...ala, xkan xleh kot saja2 nak belikan yer x..x penah beli sendiri, selalu mmg hubby yang beli..kah kah..aku ni ganas + lasak orgnyer..kalau pakai jam, sure putus, calar, masuk air sampai jahanam..hahahah..so kali ni hubby belikan BB G..siap ada screen protector lagi..so x calar dah la..tali insyaAllah amik masa bertahun la nak putus berbanding yg sblm ni setahun dah putus...huhuhu

PINK??? ohhh i dont like pink..i like orange but he said orange not nice...xpe la, janji mata abg ok, i pakai je..TQ abg yer...

6 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wahh..intan mmg minat jam2 camni ye? lasak sunggoh nampak..tula, minat masing2 lain kan..sy suka jam besi..ngeeee

KasehKu said...

Smart habes jam tu.
Bestnya.
Tapikan besday kita dekat la.
Awak 22.10 saya 23.10..

mrS sHaq said...

intan...

intan dah di tag...

http://feaza.blogspot.com/2010/10/contest-bersama-si-kecil.html

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

besday dpt adiah..
psst, awak.. taste kite sama lol..
sy pn suke pakai baby G, la ni pn still pakai.. x suke sgt la jam tali besi, suke yg lasak2 gitu..
mgu dpn hubby blk dr outstation, dh bli new bby g baru, kate die kaler itam pink.. yippie,, tak sabar.. =D

kak mieja said...

wahhhh kaler pink lagi:):)

nak ucap advance :)happy birthday to intan, semoga sihat, pjg umur dan sentiasa gembira disamping keluarga tersayang:)

IDAZS said...

syoknya dh dapat hadiah besday

sy pun bulan 10..tapi masih belum ada tanda2 nak dapat adiah..huhuhuhu...

baby g???saya pun suka..dulu ada 1 tapi dah ilang masa sembahnyang di surau