BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, March 10, 2010

Budak Kaca Mata

AQIL AIMAN BIN MOHD AZMAN

UDAIMATUNNUR QISTINA BINTI ABDUL RAHMAN

DHIYA SOFEA BINTI SHARIL AZRI

Semalam aku dpt MMS dr adik aku...gambar adik tiri aku, 1 bapak lain mak, dah ber KACA MATA..uwaaa..sian Aqil, kecik2 dah kene berkaca mata...tapi nak buat camner yer dik, kita dah ketutunan..dr atuk nenek, mak abah, kakak2 sume berkaca mata..angah je x...huhuhu

Selesa ke pakai spec Qil??..kompom x best kan cam yong mula2 pakai dulu tp, Aqil ni cepat sgt..darjah 1 dah pakai..power n silau kuat lak tu..sian adik yong ni..yong dulu darjah 3 baru pakai...la ni power dah 300++...

Xpe, kalau Aqil, nak berjaya kat sekolah, Aqil kene pakai k..nanti x nampak apa cikgu ajar.. Aqil nak jadi Handsome Boy kan, so kene pakai (ayat pujuk adik bg dia selesa)...

P/S: 2 lagi gambar sebagai hiasan..ahaks...

4 comments:

mazlyna said...

salam...

beb, klu satu ayah lain mak is adik beradik tau....klu satu mak, lain ayah baru adik beradik tiri...;)

sharing is caring!..:)

mamamuzz

Intan Azmira said...

tau tp org suka ckp (adik tiri ko la, lain mak)..yer kan aja, malas nak layan sgt..hiihii

sabrina.h said...

br aku tau adik ko azri tue da ada anak jugak...huhu

intan :D said...

aqil da mm budak lelaki dlm cte stuart little . HAHA . yaya gyla hawt doe .