BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, March 23, 2010

Syura Selsema

Muka orang sakit???

Alkisah Syura selsema..ibu dah 2 hari x keje..sian tengok si kecik ni even dia bukan jenis meragam..lagipon since pas maternity, ibu jarang amik MC..so alang2 sesekali apa salahnya..

Pagi tadi bawak g kenek..doc x bg ubat makan pon just bagi ubat masuk ikut hidung...pastu borak2 ngan doc cam biasa la..dah jumpa, payah nak balik kan..time nak kuar bilik doc, saja jek timbang Syura ..sekali naik penimbang nah...8.1kg (belum 6bulan tau!!)..betul ke timbang ni doc..walllaawei..patut la rebeh dah ibu dokong Syura.. berat ibu cuma 40kg jek..anak2 lebih besar dr ibu ni...Qistina 20kg tau..

Tapi, xpe asalkan anak2 ibu sihat2..Montel2 la best kan..sume orang suka..lagi2 Syura ni ramah..pantang org tegur or senyum...dia pon SENYUM kembali...hahha..Good girl anak2 ibu..Qistina punya ramah x yah citer la, sapa penah jumpa, makan org tu tau la sapa Qistina...

5 comments:

Rizziela said...

dah sama berat dengan abang Haziq yg berumur setahun tau syura..

tak per..yg penting syura sihat & cergas selalu

Intan Azmira said...

kak ziela: sama berat haziq??ermmm..xpe2, janji haziq n syura sama2 sihat, sama2 aktif

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

amboi..hantapnye syura..hehehe

semoga cepat cembuh ye cayang..muah2

sabrina.h said...

cik bam bam sungguh anak ko intan...ko 40kg, berat lbh kurang aku gak...tp BM ko meriah eh..apa rahsia??aku nk cuba gak BF 2nd baby aku nnti insyallah....

Intan Azmira said...

aduh...rahsia ekk??xde rahsia la..cuma semangat n rajin jer..