BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, March 25, 2010

Tiada Ruang Lagi??


Pesal ekk tajuk camni?? sebenarnya balik keje tadi, aku kemas2 skit DF tu tapi xleh nak kemas dah sbb dah terlampau full. xde dah ruang2 kosong..sume dah ku selit dengan susu2..

Syukur padaMu Ya Allah kerana dikurniakan susu semeriah ini..mgkn ada lagi yg lebih meriah tapi ini sudah cukup membanggakan diriku...bak kata org " susu tengah meriah" rajin2 buat stok..InsyaAllah aku akan igt kata2 tu..

Pada family, kawan2 terutamanya EN AYAH..time kasih sbb sentiasa support diri ini..

Kepada opismate EN AYAH, time kasih sbb sudi jengah2 "pondok usang" ni yer..rajin2 la bertandang sambil di hidangkan dengan cerita2 yg x seberapa ni buat tatapan anda..hihih

13 comments:

Rizziela said...

Wah!memang murah rezeki syuara...semoga terus berkekalan

Intan Azmira said...

time kasih kak ziela...moga berkekalan selamanya..nak ikut jejak abg haziq nih..

Sue said...

menangessss tengok!!! kalau lah dulu beli DF ni sure tak henti2 wat stock. Okkk.. plan for next baby nanti. Ahahahah!!!!!

Intan Azmira said...

sue: jangan nangis..hihih..tengok dengan senyuman..

2nd baby nanti beli DF awal2..pasti semangat nak ngepam

Siti said...

Waaa..byknya...sonok jer tgk..InsyaAllah..siti pun doakan moga siti pun leh wat stok byk camtu.

Intan Azmira said...

alhamdulillah..pasti boleh siti..janji kita rajin...

uzzeh said...

masyuukkk..hihihi
kena beli DF yg besar nmpknye..

Intan Azmira said...

cik kak: tumpan DF nawfal lh??

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

if terlebih tu..leh la intan cari anak susuan..

sy kan..if ade susu lebih..berniat juga nak carikan anak susuan

apakan daya..susu tak semeriah intan..eheheh

noorcahaya said...

oit.. stock tu tak cukup ke utk setahun punya.. ke 2 thn ke.. hehe.. kalo dah cukup sto jelah... boleh gitu komen gini

uzzeh said...

tumpang DF nawfal??hihihihi boleh aje..kosong je DF tuh hihihi

Afne said...

murah rezeki syura. kumpul.. jgn tak kumpul!

Ina Hashim said...

wahhhhhh...sukernya akak nengokkkk