BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, March 23, 2010

Makan Apakah Malam Tadi???

Baby Kiko pon dah ada FREE BPA ok!!..Murah lak tu..

B Kiri 7.5oz & B Kanan 5.5oz

Syokkan tajuk ni..seperti ibu2 yg lain, kalau dpt output yg urrmppp..pasti tertanya2, makan apa, minum apa ..sama gak ngan aku..dah lama x dapat byk gini pkl 6 pagi..masa 2-4bulan dulu mmg hari2 la gini tapi sejak sekecil dah nak 6 bulan ni, agak payah la..biasanya 7-8oz je..

Arini ibu dapat 13oz..syokkan..tu yg dok pikir ibu makan apa..tp malam tadi makan nasi, telur bistik ngan tomyam campor..air sunquick oren ngan corneto cremo made in Giant..rasanya xde kene mengena ngan output ibu la..

Ala, alam Bf ni mmg ada pasang surut kan, mungkin ni time "air pasang" la..hihih..syukur alhamdulillah..dpt la simpan stok banyak skit...

12 comments:

Uda said...

salam

bess nya dapat hasil banyak cam tu.. bertuah tul syura..

Afne said...

best kan time air psg hehe
sila amik award ;)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

besnye
sonok kan dpt camni
akan lebih motivasikan diri sendiri

betul tu intan, ade pasang surut
Allah dah beri rezeki lebih utk ari ni..Alhamdulillah..:-)

Rizziela said...

bestnya..susu tengah meriah tu

Siti said...

waaaa..byknya..alhamdulillah....bestkan bila perah dpt byk camni..tambah semangat...

zazap'z said...

salam kenal..subhanallah..byknyeeee output!! jelesnye rase! uwaaaa..saye skang susu dh makin kurang..sedeynye rase..dh mcm2 mkn tuk kasi bykkan susu..GNC fenugreek tu pn dh..tp sume xngam ng saye..huhu..

http://hotncold-zaza.blogspot.com

Intan Azmira said...

uda: salam kembali..alhamdulillah

rose: syukur sangat..air pasang nih

kak afne: time kacih bagi award

kak ziela: syukur alhamdulillah rezeki Syura

siti: best sgt2..syukur..

zaza: anak zaza dah brp bulan??intan xde makan supplement apa2 pon cuma amik byk jus buah n buah2an je

Azrina said...

intan teruskan mengepam selagi hormon prolaktin masih tinggi tapi ingat...start bby 1 tahun macam2 dugaan akan datang.

Intan Azmira said...

kak azrina: time kasih kak bagi support..intan akan teruskan mengepam sehingga ke akhirnya..

zazap'z said...

anak zaza dh 11 bulan lebih..15.04.10 nt cukup setahun..dulu ok je..skang mcm dh kureng je..huhu

aufi said...

http://ibuaufi.blogspot.com/2010/03/mommies-blogger-award.html

RASHLIANA said...

TAHNIAH, Intan... Bangga gila akak... akak pun paling banyak 11 oz jer... tapi itupun bersyukur...

nnt join karnival tau... kita jumpa di sana... disana... disana...