BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, September 19, 2010

EBM sepanjang bercuti

Teramatla payah nak senyum...

Abaikan kaki mummy yg kurang sopan tu, dah kurus cam kaki bangau pon ada..


Alhamdulillah dpt jugak buat EBM sepanjang bercuti walau x banyak tp masih ada rezeki anak2..syukur sgt2..total EBM sepanjang bercuti 75oz..sudah cukup bagus dikala usia syura 1tahun( beberapa hari saja lagi)..

stok september baru ada 20ketul x 8oz + 1ketul x 4oz...alhamdulillah..sok start keje kene gigih kumpul stok..insyaAllah susu sama seperti dulu hendaknya...doakan yg terbaik untuk kami yer..hihi..time kasih...

SUSUN SEMUA JADUAL MENGEPAM ANDA SETELAH KEMBALI BEKERJA..HAPPY BREASTFEEDING TO ALL MY FRIENDS...

SUSU IBU THE BEST


3 comments:

Zimah said...

yeah..hasil yg maintain lumayan..ape rahsia? hehe..keep it up..

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

tiap posting tuan rumah, mmg mengujakan :)

Nisya Harisy 71 said...

Intan...teruskan pump yeah....Isya slalu tunjukkan ur blog kat my friends - ramai (yg lum kawen) terkejut tgk susu you yang banyak. Alhamdulillah, besar kurniaan Allah SWT for you. Pedulikan negative stuffs that people said about you.

Btw, you bebetul inspired me to pump more for my child, altho mine tak sebyk urs. Tapi, motivated sesgt la...thanks thanks so much. Semoga Allah SWT membalas lebih byk kebaikan to you and your family. InsyaAllah...