BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, May 25, 2010

Aksi Syura berurut






Malam tadi ibu ayah bawak Syura g urut sbb batuk x baik2..dekat 3mggu ..bukan la batuk teruk tapi dengar uhuk2 tu ibu mana yg senang duduk yer x...hihihi..

biasanya kalau 1mggu makan ubat, x baik2..ibu stop ubat..sian buat mabuk je..lagipon dia x meragam...malam tadi time urut baik punya layan, 1 titik ayak mata pon x kuar..dah sedap ler tu..tiap2 bulan berurut..ibu pon tiap2 bulan urut..dah jadi habit..

5 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

intan ni org jawa ye?
sbb kwn sy ramai org jawa camni. bawak p anak urut if demam ka..sakit ka..hehe..

Intan Azmira said...

yes rose..jawa..x suka sgt bagi anak makan ubat lagi2 usia belom setahun ni..doc pon x galakkan..

skrg klinik kerjaan, kalau anak batuk selsema, dia x bg ubat dah

wahida said...

salam intan..minat nak jd follower awak lah..kalau free layarilah blog saya lak dan jd follower ye..
btw, baby saye pun pernah berurut mcm anak awak, pastu dia tdo dgn lenanye..

Intan Azmira said...

hai wahida..silakan...salam kenal yer..

Siti said...

siti kalau anak demam tak baik2..mesti bwk gi urut..heheh