BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, May 25, 2010

Sedondon lagi...




Hi kawan2..baju kami sedondon lagi..suka ibu kan..ayah lak relahati bayarkan..hihihi...kalau jumpa baju yg sedondon, mmg laju je ibu membooking..kikiki ..tp ni xyah booking sbb si penjual kat hanya disebelah opis ibu..jimat postage...

Syura pakai saiz 2tahun tau..Tina lak 5tahun..baju ni sweet, lembut n jenis kain sejuk ..strechable lak tu..suka2...ibu beli 3..lagi lagi untuk hadiah Yaya..

6 comments:

wahida said...

comelnye syura tu..geram nengok..kat mane awak beli baju sedondon tu? nak jugak!!

Intan Azmira said...

wahida g kat link saya bagi tu..SI PENJUAL..hihihi

Siti said...

waaaaa....sukanya tgk..siti pun suka beli baju sedondn tuk kak ngah n kak long.

Zimah's Depart said...

intan, akak pun nak juga..tp sesuai ke adam pakai..

az rina a.k.a jaijina said...

ibu die pon ade baju same macam tu kah?

nmpknye nak kene carikan echa geng baru bleh pakai sedondon macam tina & syura, hehehehe..

Ina Hashim said...

comey 2 beradik nih sedondon :)