BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, January 3, 2011

I'm (QISTINA) Smart Reader Kids







Alhamdulillah Qistina dah mula sekolah arini..dah 6tahun ok..besar dah anak ibu..terasa TUA but IBU STILL MUDAKAN???...ayat syok sendiri..jangan mare...Xde masalah she's very INDEPENDENT...15min je tggu dia then dia suh ibu n ayah balik..after tu ibu just monitor dia balik sekolah sbb akan pulang ke umah pak ngah (OPAH)...

1st day lewat sampai around 1pm sbb driver pon lom familiarkan umah student2..its normal la...1week ni sure timing lari2..xde hal la..JANJI ANAK SELAMAT...

Dalam school tu, 2org je pakai tudung...Qistina n student 5tahun...sweet je kan....Jarang2 jumpa student Smart Reader pakai tudung...

SEMOGA KAKAK JADI ANAK YG SOLEHAH DAN BIJAK HENDAKNYA

5 comments:

nur said...

a ah, sweet la akak tgk qistina bertudung :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

crowded gak eh nampak..

alaa cutenye depa berdua jepakai tudung eh
takpe intan..bagus tu.,i like!

heppy new year

yaati said...

sweet je dia pakai tudung..ingatkan dia pakai seluar pendek jgk..tp kan intan Genius Aulad pun ada yg tak pakai tudung..cuma digalakkan je..bagus la tu awk intan..kat mn awk anta anak pun tudung still practis..

Sue said...

huhu crowded dgn makbapak.. qistina amek class mandarin tak?
plan next yr nk antar damia ke smart reader pulak coz nak dia belajar mandarin.

Mieja@Amiizaa2001 said...

comelnya pakai tudung...belajar rajin2 tina:) ujung thn blh dpt award :)