BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, January 26, 2011

X HALAL....

ada org suka KUTUK aku, ada org suka KUTUK BLOG aku, ada org suka KUTUK kata2 aku...tapi ILMU2 aku korang nak..aku IKHLAS jika korang IKHLAS tp disebabkan korang x IKHLAS..aku nak HARAMKAN apa yg korang AMBIK dr aku or blog aku or FB aku secara langsung ataupon secara tidak langsung TANPA IZIN aku...aku senyap korang PIJAK2 aku kan...

16 comments:

Ummi Ummair said...

nape ni intan? sabar yea..manusia ni mcm2 peel nye..moga mereka akn dpt pengajaran 1 hr nnti..

Mieja@Amiizaa2001 said...

salamss intan,

terkejut akak baca entry awak....kenapa intan? sabar intan.....sabar yer....

Nieza Ishak said...

eshh eshh eshhh ...
sapo pulak ni ...

take care intan ..
abaikan langau2 berterbangan ;)

ummi said...

marahnya kak...tu dia...nmpk dh kak intan jd singa....sapa soh kacau...larik...larik..hihii...

Ann Azies said...

Weh hoiii.. Intan.. panass panass.. besa la org ni intan.. time perlu, time nak pe dia nak tu.. hegeh-hegeh la dia.. sabor yee..

Sue said...

biasa lah.. manusia memang tak sedar dek untung. tak pernah berterima kasih atas segala pertolongan malah dikeji lagi ada. depan baik,belakang kata macam2. manusia macam ni memang tak patut ada dalam hidup kita tak kira lah rakan ataupun saudara.

My love story said...

sabo byk nk melayan org mcm tu yer..bior je dia nk kata ape..

Zakilah said...

knpa ni awak?ada jugakk ker orang nak kutuk awak ker....kan sama2 kongsi ilmu bF ni.,...sabar yer.......bnykkan istiqfar

Leenz Yusoff said...

ler.. ada ke intan? meh tunjuk sikit sapa.. leh kitorang pakat tengok apa yg dia dengki sangat kat intan nih..
hadoi.. macam2..

Momma Mia said...

Uishhh SIAPA usik Intan nih??!?
Mintak ampun weiii
Sabar Intan ek!!

Yaati Nor said...

sabar intan..haah intan ko tunjuk sket sape yg dengki sangat dengan ko tu?2 atau 3 org je dengki dengan ko intan lain2 kwn2 semua sokong ko..jgn marah2 tau nnt susu merajuk nnt kang..take care..

Afne said...

intan, afne br baca entry ni. sbr yea, biarlah intan. afne dh hadapi situasi ni kt office sbb ada org tegur afne kurus sgt sbb terlebih pam/bg susu kt anak. mrh+geram+sedih tp bila fikir2 blk alahai.. kesiannya diorg yg kurg berpengetahuan dlm ilmu penyusuan susu bdn. bkn nk kata kita bgs even afne sendiri tak pernah perkecilkan org2 yg bg fm pd anak2 diorg.

jgn fikir2 nnti effect kt ebm. buang karen je lyn org camni.

Siti Masirah said...

salam...1st time akak komen kat blog intan, slama ni baca jer...sape la yg sanggup wat mcm tu yer...tak baik nyer la..

Siti Masirah said...

salam...1st time akak komen kat blog intan, slama ni baca jer...sape la yg sanggup wat mcm tu yer...tak baik nyer la..

@nie-najib said...

sape yg dengki intan.. macam alin memang akui takde susu tapi takdela nak dengki2.. sebaliknya bila baca blog intan rasa nak cuba buat apa yg intan buat.. kitaorang kat sini smua support intan.. malah suka je dpat info percuma kat sini... sabar la ye..

Ibu Aqil-Aqilah said...

Sabar ye Intan kusayang.. Ilmu mu sgt berguna.. lantak pi pd depa2 dengki tu... semua yg Intan share mmg menaikkan semangat.. napa nak dengki pulak... xpaham tul la ... moga Intan sudi share byk2 ilmu Intan ya... Ani nak jd cam Intan... ;D hasil tenusu berkoyan2...