BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, January 6, 2011

MINTAK PENDAPAT DAN PANDANGAN...

Kami nak ke SABAH..leh x bg cadangan HOTEL mana yg ok n under budget (nak tdo je kan) + brp harga sewa kereta kat sana?..sapa ada contact no, bg sekali yer....

JASA KALIAN KUKENANG SELAMANYA...

6 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

google aje intan..semua ade..ngeee

wahida said...

saya gi Sabah bulan 7 tahun lepas, amek hotel bajet, tapi selesa sgt..hotel rudientel, bab driver lak, saya ada amek sorang brader ni...mmg best dia tu..boleh tgk kat blog saya...hihi..

Sue said...

a'a.. pakcik gugel kan ada. hehe.. Sabah tu kat mana? KK ke.. kalau kt KK hotel yg best n affrodable, Promenade Hotel la. Makan pun sedap. Tu yg penting wakakaka... lg satu hotel tu paling dekat dgn town. Nak gi filipino market pon bole je jalan kaki. Kalau nk lg murah, no frills punye hotel la like Tune.hotel. Tapi tak sure KK ade ke tak.. tp kalu family ber-4 tak suggest la coz bilik dia kecik sgt. unless amek 2 bilik. fridge pon takde.

Umisofwa said...

kompleks tabung haji kat sembulan, bilik besar dan luas, tp klu ke bandar kena naik teksi dlm 5 minit cam tu, or dekat bndar leh book kat tang dynasty hotel

Anonymous said...

sy rohana..silent reader :) sy g sabah hrtu stay kt cititel hotel sabah..hotel cantik n yg penting toilet bersih siap de pintu cermin lg :)...lgpun hotel tu hotel baru, smua barang pn baru je..rege memang under bajet..blh try survey...:)

Leenz Yusoff said...

kalau mmg plan just nk tido je - stay kat tune hotel di 1 borneo. ni ala2 top-up hotel - mmg murah. keadaan bersih tapi mmg ngam2 utk tido je. dari 1 borneo ada shuttle bus ke KK town - every 15minutes - tambang free - jarak pun dlm 5minit je. so budget lain leh habiskan kat sewa kereta, borong mutiara and so on :)