BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, January 18, 2011

Soalan dr Pn Cahaya

Noorcahaya Mn bagi soalan... bile ko akan berenti pump? sbb kalo ko pump till umur pot 2 thn, so stock akan lebih dari 2 thn... susu bkn leh kering senang2... lama tuh.....29 minutes ago

Jawapan aku: Aku hanya perlu lagi 960oz untuk capai umur Syura 2tahun...which is lagi 4bulan je la sbb 1 bulan Syura perlukan 240oz sahaja....Alhamdulillah sampai skrg 240oz untuk sebulan aku dapat capai....lepas dr itu, leh la aku senang lenang SKIT..SKIT je tau....kalau 240oz tu aku dpt completekan dlm masa 4 bulan, ni bermakna ianya akan berakhir pada Mei 2011...Syura birthday October 2011...

4 comments:

Sue said...

caya la intan!! bravo0o0o.. heheheehhhe...

eh intan makan supplement ape ek? share la sket. ke da penah share.., bagi link pls. tak ingat dah,

e_nazz said...

bgs la intan...daku ni xkira2 lg ade brape dlm df tu..main simpan je...da penuh nanti baru kira balik, lagi suku je nk penuh ;) mak sukaaaa!!! adik beradik dtg umah sume terkezut tgk stok susu kat umah..hahahha

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tak lama dah tuuuu hehehe

Momma Mia said...

wahhh bestnya intan!! dah semakin dekat.. bleh countdown