BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, August 31, 2010

Berkat Menabung Suami Saya

Dah malas nak kira, simpan end year

RM500

Berat woo!!!!

Camner persiapan raya korang?? aku cam biasa je..selagi x raya, selagi tu ada je mende nak di beli. asal poket ada isi, apa lagi...shopping2...anak sudah 2, budget bertambah ok!!!..beli 1 xleh, x adil..kene beli 2, baru adil..jangan berat sebelah ngan anak2..x baik tau..hihihi..

ok, ni nak citer pasal tabiat suami saya yg suka simpan DUIT SYILING. dia ni kalau g beli barang, mmg xkan gunakan duit syiling yg dia ada. bila dapat duit pecah, kompom terus x guna dah..simpan je..menabung katanya..makanya nak raya ni saja la saya dok kira2, kot2 la tergerak ati ayah nak kasi anak2..wakakakak..makanya....SAYA DAN ANAK2 dapat BELANJA XTRA la...Alhamdulillah...kira punya kira sampai saya bosan, mak ai!!! mmg SYOK buat belanja raya.. tu pon x kira abih, dah malas..balance simpan tok ujung tahun lak...every 6months bawak g bank in...

TQ ayah sebab bagi kami RM500 sebagai belanja raya xtra tahun ni.. ayah kumpul lagi banyak2 tau, nanti leh bagi kami lagi..

4 comments:

mummy-aulia' said...

intan, suami sy pun sama.duit siling mmg masuk tabung.every 6 month bwk pg bank..hihiii.itula yg dikatakan, sikit sikit lama-lama jadi bukit

nur said...

sama la ngan hubby akak.. suka sgt kumpul syiling... tolong menabung utk anak2 :)

az rina a.k.a jaijina said...

samaleah macam hubby kita, dia mmg pengumpul duit syiling..tp bini beliau yg dok perbihkan, ekeke..

Nisya Harisy 71 said...

Intan n others, my hubby pun samaaaaa...:-)
excited n sukanya tgk ada gak org lain yg sama mcm my hubby..hehehe...