BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, August 2, 2010

Haruskah????


Setelah tempoh PENCAIRAN selama 24jam, aku lom lakukan apa2 ke atas susu2 ni....

HARUSKAH, BILAKAH, BAGAIMANAKAH, DIMANAKAH????? dan yg paling UTAMA....
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
SANGGUPKAH?????

8 comments:

izzati said...

salam perkenalan....erm...ada org dia siram atas tnh...siram kt pokok...dh jatuh cinta ngn blog nie...suka dgn smgt tuan punya blog ni...

Zakilah said...

salam,
naper dgn stok ni?expired dah ker?mesti la x sampai ati nak buang...

Ummi Ummair said...

sygnye dgn stok yg byk tu..nape ek..black out ke?atau dh expired?

Intan Azmira said...

susu ni dah EXPIRED..dah 7bulan dalam deep frezzer..xmo la guna sampai 8bulan lak..huhuhu

buah kedondong said...

redhakan je la "pemergiannya"..huhu..kitorang plak yang sedey terlebey.

Sue said...

sedihnye.. tapi tak pe la intan. nnt boleh collect yang baru. Kalau lah kat Msia ni diwujudkan tabung susu ibu mcm kat serbia tu, sure intan boleh jadi penyumbangnya, kan? siram kat pokok bunga :)

tak silap ada forumer SI.com dulu buat puding guna ebm. hihi.. bole try pada susu yg hampir expired!

kamilah che mat said...

intan..mcm mana? dah buang ke ebm 2? mak mentua saya cakap x elok siram pokok...buang dlm sinki n lalukan air paip..org2 tua ckp..xelok nnti serangga minum susu kita...xtau la.... intn buat la yg tbaik...

Momma Mia said...

huhu memang sayang nyer.. tapi nak cane kan. Redha jer la di bawah aliran air