BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, August 17, 2010

MASALAH!!!!

sejak smggu berpuasa,syura kerap berjaga malam ek ek nak "GAYUT" sokmo...sblm ni tidak, susu kejap dah tido..apa yg aku perasan, dia seolah x kenyang or x puas. adakah disebabkan berpuasa susu kita sedikit cair membuatkan dia jadi gitu??alfalfa ori + vit mmg makan tp dia ek ek cam x puas gitu..nak kene bg makan malam ke erk??


Berikan pendapat anda!! as usual, anda tolongla pikirkan untuk saya..time kasih...hihihi

3 comments:

ayu said...

intan,

ayu mmg bagi gak danial makan time kitaorg berbuka tu..kalau tak bising je mulut dia..selalu bg makan buah je la..buah tembikai ke, (smlm bg makan buah naga, suka je danial) tak pun bg makan buah kurma..nasi plak, ambil nasi yg panas2 tu, n lenyek2 je ngan tangan n suap la dalam 3-4 mulut.. kdg2 baby suka gayut tengok juga..mana tau gusi dia gatal ke.. mmm, mcm danial ni lately ni nampak mcm gusi dia gatal je, tapi ayu tak mau sangat bg dia bergayut sbb tgh mengalami kelukaan lagi ni..sakit wooooooooo..

Momma Mia said...

ingin membantu tapi belum ada pengalaman sangat. Dulu masa kakak Damia, memang bg makan 3x so since tengah berpuasa, waktu berbuka memang dak ni join skali berbuka...

Rizziela said...

Samalah intan.
Akak pun mengalami nasib yg sama. Kalau malam asyik nak bergayut ajer Haziq dengan akak.

Terlepas ajer puting dr mulut dia..mula lah mengaru satu badan...mungkin sebab kita puasa kot..tak per..bykkan bagi makanan pelengkap yg lain