BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, August 3, 2010

Selamat Sudah

Akhirnya susu cairku semua dah belayar...smlm hubby balik awal, dia tolong buangkan susu2 tu kat sinki dengan aliran air paip...

dia tau wife dia ni x sampai hati nak buang sendiri, tu pasal dia tolong buangkan..siap liner2 dia buang x nampak bayang dah..TQ abang..hihihi

5 comments:

KINA said...

bukan kena tuang kt pokok ker?

Intan Azmira said...

umah aku xde pokok langsung n ada yg kata x baik siram kat pokok nanti serangga makan..x pasti la kan..

tp ramai yg kata kene alir kat air..termasuk makcik sebelah umah

KINA said...

oh yeker..... baru ku tahu,,,

Sue said...

intan, kat si.com ada org nk cari ibu susuan..... try cekidaud!!! kot2 la intan nak jadi ibu susuan, besar pahala... :)

NOOR AZURA MOHD JAAFAR said...

Salam Intan.. salam perkenalan ;)

Zura baru je terbaca blog ni. itu pun member kasi gara2 pasal penyusuan nih. Dia frust sbb susu dia makin kurang. Selalu je tanya zura macam mana nak banyak susu sbb zura dikategorikan bnyk susu (tapi taklah sebanyak intan ni heheh)

Sebelum2 ni pun mmg tak pernah pula lah sampai takde stock. Zura buat stock juga tp tak lah sebanyak Intan ni.. heheh kiranya stock pun setakan sebulan.

Seronok baca pasal bf2 nih. Keep it up ya...

Bab buang susu Zura belum pernah lagi... kalau zura jadi intan pun tak sanggupppp nak buag, baik bagi pada yg memerlukan. Tp ye lah, nak buat camna kan?

Take care dear!