BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, June 10, 2010

Hati berbunga-bunga.....



Hati berbunga riang sbb dah lama jugak x dapat banyak gini..biasanya 2.30 dapat 6oz je TAPI arini dapat hampir 7.5oz...hihihi..suka2...pagi tadi pon lebih skit 8.5oz . Subuh tadi dpt 8.0oz. saya sudah ada 24oz belum termasuk pumping petang nanti...SYUKUR...

Syura dah 8 bulan ni, perasan jugak la susu menyusut tapi happy2 saja sudah...susu ada turun naik kan..insyaAllah cukup untuk Syura smpi 2 tahun..insyaAllah..

Nampak x tempat aku mengepam tu?? x semengah kan?? tu la tempat filing room opis ni..siap ada 1 PC link ke server fax ngan printer/scanner besar..aku lepak situ la hari2 pakai Nursing Cover sambil layan BERITA ON9... depa pon dah x heran..dah macam bilik aku gak la..xde pintu tau...DIMANA ADA KEMAHUAN, DISITU ADA JALAN....

8 comments:

Rizziela said...

Janji ada tempat mengepam kan Intan

Intan Azmira said...

betul kak ziela..opismate termasuk bos sume dah paham

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sib baik kat ofis kita ade surau..even takleh kunci tapi depa tau if bertutup n lampu pasang..si mek rose tu ngah menoreh susu la tu agagagaga

Intan Azmira said...

sini suraunya jatuh le sgt2..leh g shopping2 baru sampai..tu yg duk belakang je tu

az rina a.k.a jaijina said...

jelas tgok hasil ngepam die..rindu plak zaman2 ngepam dlu, huhuhu..

AlongAzrina said...

Alhamdulillah Intan...suka tengok..

noorcahaya said...

di mana ade kemahuan.. di situ ade bilik ngepam lah

Zimah said...

wow wi..junior jus..:)