BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, June 6, 2010

Kegilaan telah tiba

sila abaikan gambar yg x sepatutnya..almaklumla umah teres 16 tingkat, kene sidai dlm bilik..2kiri tu CD Bamboolite n 2kanan tu Coalababy..2 lagi Earth baby selasa baru dapat
GILA????hihihi....

Dalam pada weng2 sbb bill medical anak2 mncecah ratusan ringgit, aku ngan suami MENGILA pulak ngan CD..cloth diapers..punyanya gini, sejak syura PANDAI makan, dia amatla lawas membuang segala ampas2 yg x hadam tu..asal makan, pas 10min..berrrrr....(ala2 iklan koka kola)..hiiih...aku pon penat tp mak kata perut dia masih belajar tuk sesuaikan keadaan tu..bukan cirit ok!!!...3kali makan, 3kali ber......

Bila baby start makan, baru la kita nampak baby tu ada alahan or tidak kan..sensitif skin ke tidak..alhamdulillah ruam2 tiada tapi tang BUNGA MEKAR tu asik merah je..sian budak gomok nih..mgkn jugak najis n air kucil dia tuh bisa, bila kene pampers, chemical semua berlumba2 keja mengeja..ecehhhh......

malam tadi, BUNGA MEKAR tu merah, tido malam aku pakaikan CD Coala Baby..yg ajaibnya, merah2 tiada..hihih..disebabkan CD aku 2 set je sbb 2 lagi baru dpt tadi dr ALONG AZRINA makanya aku pakaikan dia pampers..tengahari, dah merah balik..ayoyoyo kadawaleiii...petang pakai 1 lagi CD tuh...

balik je dr amik CD kat along at GIANT, terus aku basuh ..org basuh 2-3kali, ayoyoyo..x sabo wei sbb BUNGA MEKAR asik merah je...malam kang, aku pakaikan je la BAMBOOLITE..tu pon kalau kering..hope kering sbb jemo kat matahari nih...

ok!!!..aku dah ada COALA BABY ngan BAMBOOLITE..EARTHBABY akan smg pi selasa ni..beli skit2, coba mana yang the best ok!!!..

Kepada en suami, aku SAYANG KAMU sbb sangat memahami keadaan isteri dan anak2 mu ini..alhamdulillah suami sangat2 memberi sokongan..

Barang yg aku ada:
Spectra 3
Deep Freezer
Ring Sling
Cloth Diapers
Shaklee Breastfeeding Set

Lengkap x gadget saya???....Hampir kan....semua en suami beli..wakakaka..bukan amik kesempatan tp ini la namanya KASH SAYANG..ecehhhh....

nantikan review BAMBOOLITE dr saya...

2 comments:

AlongAzrina said...

Betul Intan...Along mmg salute dengan en suami mu. Jaga dia elok2 tau! Hehehehe

Intan Azmira said...

tq along..gitu la suami ku..time gaduh, gaduh gak..kah kah