BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, June 7, 2010

Perbezaan saiz CD

Kiri BAMBOOLITE saiz syura skrg (masih boleh dibesarkan)...Kanan COOLABABY saiz maximum yg mana syura dah pakai ngam2 je..

seperti yg korang sume tau, aku nak ke arah fully CD si syura..jadinya aku wajib la meneliti dr segala segi sebelum membelinya...paling utama SAIZnya la..ketahanan tu x kisah sgt sbb syura bukan jening kuat kencing..kui kui...

so, aku nak kasi review skit ler...BAMBOOLITE mmg besar n sgt berpuas hati..even dah adjust talinya, masih boleh lagi nak dibesarkan..ketahanan aku x pasti sbb dia pakai kat umah baby sitter kan..pakai siang..tp dr apa yg aku baca dr blogwalking, belum ada komen -ve yg aku jumpa pasal BAMBOOLITE

COOLABABY yg aku ada..ketahanan siang 1 insert mmg cukup tukar every 4hrs, malam 2 insert dr malam smpi pagi..TAPI.....saiznya ...habis sume button dah dibuka..dah sendat tuk syura..tang belakang (pinggang) dah nampak montot ler...huhuh..baby sitter pon kata kecik...

sok EARTHBABY aku smpi, kasi review balik ok!!!!..

4 comments:

Marsha said...

Salam..thanks sudi follow blog sy..:). Mmg CD coola agak kecik sedikit & Bamboolite amat puas hati sbb material dr bamboo. Untuk pengetahuan Intan, Marsha ade jual CD. Skrg ni CD baru yang cutting besar ialah GFH. Kalau sudi, singgahlah ke blog bizz online sy ye...TQ!!
Link: http://babymamapapae-store.blogspot.com/

Rizziela said...

Haziq ada collection babyland dgn lunatots...sekarang dah setahun 2 nak masuk3 baru akak buka habis butang dia...dah sendat sikit

AlongAzrina said...

OH TIDAKKK jangan cuci dengan dettol Intan huhu...nanti boleh rosak CD.

Intan Azmira said...

yer ker..ok2..nanti intan bgtau dia..dia kata dia buh dettol skit kat kuning2 yak tu