BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, June 28, 2010

Transformasi "RECARO" Syura

YG LAMA

YG BARU



Beberapa mggu lepas, ibu duk servey2 CAR SEAT baru untuk Syura..bukan baru dr kedai tp baru dr "MUDAH" saja..hahaha..maknanya nak beli 2nd hand lah ni..bukan apa, car seat sekarang dah "TUA DIMAMAH USIA"..maklumla usianya sudah hampir mencecah 5tahun..sebaya Kak Tina tuh..hihihi..Spannyer semua dah hancus berderai tp body "BAIK PUNYA"..ala2 RECARO kan..time dolu2, beli x smpi pom RM100..baru kuar model tu..sekarang wajibla ratusan ringgit..

servey punya servey, ibu nak beli car seat yg kecik tu je..yg leh carry sana sini tp ramai berpendapat x sesuai memandangkan saiz syura yg KEDEBUM BUM...ibu terpikir jugak, kompom xleh pakai lama la kang..tp at least leh la smpi dia pandai duduk sendiri...

Ermmm...servey punya servey, khamis lepas saja la gatai2 tanya kat kedai org buat SOFA...hahhaha...dok tunjuk ngan bos tu kata nak buat sarung baru..x kisah le camno rupa, apa kaler, apa bentuk..janji BERBALUT...hihihi..x budget pon leh cantik seperti skrg..hahhaha..

sabtu aritu p amik, mmg terkejut la...hebat!!!...warna x heran sgt...dr merah jadi maroon..ok la kan..HARGA pon OK!!!...yg aku suka, spannyer tebal, lebih tebal dr yg asal dulu...SUKA!!!!...

ADIK NAMPAK HAPPY DUDUK DALAM TUH

4 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

eh, baby car seat pon buleh repair ye? kalau kene org tak reti macam kite ni, mmg dah carik laen, membazir pulak kan..

tp mmg cumei ler recaro sit tu, hehehehe..

Rizziela said...

Tak tau plak boleh tukar sarung..Kat rumah ada satu makcik bagi..tapi x pakai sebab x berkenan dihati..terus beli baru untuk Haziq..lepas ni bolehlah g tukar sarung..biar nampak baru plak

Afne said...

hana punya yg masuk 3 thn tu alhamdulillah blh pakai sampai ke haziq. byk berjasa. bgs ada car seat ni utk keselamatan anak2.

Imma said...

salam kenal..
hi...ingatkan imma ngan hubby jer pikirkan agak2 boleh ganti tak span and cover Boboy punyer baby car seat..rupanya ada org lagi advanced..

Kitorg duk pikir nak buat lama dulu dah..tapi tak tau tempat..kat mana awak buat nii..hhu..berapa yerk..PM me pleaseeeee.....!!! :-)
immasurya@gmail.com

BTW, comey CD baby..jom laa jamu2 mata kat kedai CD ima pulak..@http://babycool-one-stop.blogspot.com/

Followers will get discount for every package purchase.. :-) jom beli jom..Imma jual yg murah2 jer..huhuu..Imma follow yer.. :-)