BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, June 6, 2010

Shaklee bersama saya




Kawan2, saya makan SHAKLEE sekarang..saya beli ngan ALONG AZRINA

saya dah jumpa along ni 2kali..1st time masa kat Karinival sihat 1 Malaysia n 2nd time kat Giant masa beli CD..hihiih..best jumpa along..ala2, 1 kapal gitu kan...

ok2!!!..berbalik pada cerita Shaklee ni...alhamdulillah susu ibu meriah walau x macam dulu..Syura dah 8 BULAN ok!!!..hihihi..bangga tuh!!!...sehari masih boleh hasilkan 25-28oz...aku masih bekukan 16oz sehari...persoalannya di sini...RUANG SIMPAN???..pening beb...(serius kata nih)...

sejak makan shaklee ni, susu aku mmg pekat sepekat buih sabun dilautan..buih2 susu mmg urrmmmppp..hebat...warna kehijauan gitu..en suami kata cam AIR EPAL..wakakak..nak ker???oh no!!!...

breast pon cepat sangat penuh..x sampai 4jam, sudah berat..hihiih...biasanya subuh hari, aku WAJIB pam...everage dlm 8-10oz..bergantung pada kekerapan penyusuan syura waktu malam..tp sejak makan shaklee nih, up 1-2oz...leh pegi 12oz ala2 zaman pas abih pantang gitu..menakjubkan x kawan2....best kan!!!..

kesan bab kesihatan badan, tang ni payah nak ckp sebab aku jenis ligat...penat ke letih ke cam xde beza la...main belasah je...mmg jenis lipas kudung...mgkn slow2 akan nampak perubahan dari segi tenaga kot..tp kalau makin LIGAT???...ohhh no..pening en suami melayan..kah kah....patut la saya kecik...x reti diam..kah kah...

2 comments:

islah said...

la ko amik ngan akak tu ke? (akak ke ha? sbb aku x pnah jupe dye lg)...aku pon plan nk amik kt dye sbb dkat....dye kt MOF, aku lak kt parcel C...bru plan nk kol esok...

Yati@PetiteShoppe™ said...

alhamdulillah..dh semakin ramai ibu2 yg semangat bf anak masing2...tahniah dan goodluck yer! moga dipermudahkan....amin..