BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, July 5, 2010

Nak let go



Sedih aku nak buat posting nih..huk huk..

aku TERPAKSA let go CD2 yg ada disebabkan....

1) masalah nak keringkan - umah teres 16 tingkat, langsung x kene matahari..amatla becinta nak keringkan Bamboo CD..makan masa 3-4hari baru leh pakai..makanya bila la pulak masa nak rotatenyer..huhuh..jenuh cik kak....

2) rashes naik - mula dia berak2 dr start makan, aku ingat dia alah pampers dia, konon2 pakaikan CD, tp rashes makin la teruknya..dah tukar sabun, x elok juga, krim dah macam2 krim..sudahnya smlm fully pampers again..rashes hampir tidak kelihatan..

kesimpulannya, ayah suh pakai pampers semula..bukan ayah x sokong tp sian anak..kalau x sokong, xde la dia belikan yer x..semua duit ayah tu..sesen xde guna duit ibu..hahah...

jadinya kepada sesapa yg berminat, leh contact ibu:
sms/call: 0193858565
ym: intan_azmira2007
fb: intan azmira mohd azman

sila sampaikan kepada rakan2 anda ya...

QQ Baby (BAMBOO) - RM30.00 (baru pakai 1kali)
GFH CD (PRINTED) termasuk Coola Wetbeg - RM80.00 (untuk 2 set)

item dia atas adalah FREE DELIVERY...Area PJ, KL, SELANGOR(kaw tertentu) akan di hantar by Despatch...

3 comments:

Rizziela said...

Sayangnyer..
Nasib baik Haziq tak ada masalah dengan CD ni

Intan boleh sidai bawah kipas ajer..biasanya akak basuh mlm..pagi esok dah boleh pakai

Nieza Ishak said...

akak pulak kalo Ika kena rashes, buat strip wash 1kali .. teruss ok takde dah rashes.

jemur pun bawah kipas.

takpe la .. takde rezeki nak bercd.

mummy alesya said...

sayangnyer ek...