BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, July 28, 2010

SHARE INFO....Please read!!!!



Aku mmg JARANG sgt2 bagi Syura air masak..sehari paling banyak 2sudu..kui kui..buat basah2 tekak org kata..hahahah..

info ni baby sitter pass kat aku pagi tadi..Dia amik dr Klinik Kesihatan..for your info, baby sitter mmg X SUKA sulam baby ngan air masak..bukan aku pesan tp dia mmg X SUKA..dia kata nanti budak kenyang AIR..GOOD REASON right???

2 comments:

Ummi Ummair said...

Betul tu..mmg susahlah nk ubah mentaliti mak2 kita dulu yg asyik suruh bg air masak kpd anak.alasan mereka susu badan je tak cukup.isy..mak saya pun sama.tp saya slow talk jgk bgtau dia yg doc pesan jgn bg air pd bb sehingga umurnya 6 bulan.alhamdulillah berjaya.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

thanx intan for sharing
sy tau lama dah pasai ni..sbb masa kat PPUM dulu nurse mmg tak kasi sy bagi anak minum air masak sbb susu ibu tu dah cukup dah segala benda baik dari segi kandungan air n khasiat2 lagi..