BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, July 8, 2010

Surprise!!!!!!...

Menarik x?? hanya RM29.90

Tau x pesal aku kata SURPRISE!!!!...

sejak RAJIN soping on9 ni, Qistina sangatla DEMAND..asal naik kete time balik, dia akan GODEK2 beg pam aku..cari apa?? cari apa menda yg aku beli tuk dia..hahaha....kalau x jumpa dia akan cakap gini..

"kakak= mummy, ada surprise x untuk kakak arini??
"mummy= xde la kak"
"kakak= ala, mummy bukak computer, tgk2 la apa yg boleh mummy beli untuk kakak"
"mummy= banyak duit kakak??''

tau apa dia jawab??
" eehhh!!!! kan banyak dalam tabung tu my" tabung syiling ayah dia..."ayah pengumpul syilling tegar"

sakit jiwa aku layan budak ni..hohohoh

Nasib baikla ayah suka BAGI mummy duit tok soping barang anak..barang sendiri x dpt pon xpe..hahaha

makanya arini mummy belikan Encyclopedia tuk kakak..pasti dia suka

SURPRISE!!!!

3 comments:

KINA said...

wow menarik la....beli on9 yeah

Rizziela said...

Wah! memang demandslah anak dara Intan sorang ni

COMELCROCHET said...

sekarang dah memang trend kan.. yang pastinya buku tu memang bermanfaat kan.. bagus jugakla.. keep it up..