BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, July 16, 2010

Up n Up again...


Selagi PERJUANGAN BELUM SELESAI...cerita yg sama akan dikongsikan..kepada mereka yg suka membaca cerita2 best i ni..meh kita baca sama2..yg +ve sila ambil, yg -ve sila buang yer...

smlm KAK NIEZA bagi komen sbb i minum holick ais..hihihi..mmg x bagus ye kawan2.(aku hantu ais)..so ada la sikit diskusi ngan kak nieza petang smlm..eceh..cam hape je kan..niat le kat hati ni nak kurangkan minum ais sikit demi sedikit..xleh drastik sgt..wakakak..kegilaan sejak azali nih...umah mmg xde ais, tp almaklumla duk umah brp jam sgt, kat luar lebih lama..makanya duk lepak kedai je la..ais ais ais

so, breakfast tadi order HOLICK + MILO SUAM 1...hahahha..x suka rasa holicks tp buh milo skit kasi sedap..nak ilangkan ketagih ais, suh buat SUAM2 saja..PANAS mmg xleh masuk..uuweeekkkk...

di samping tu i order LONTONG AYAM KUAH KACANG..kuah kacang booster ok!!!!..

HASILNYA:......hampir 7oz....sikit je lagi nak cecah 7oz..kira 7oz la kan..jangan la berkira ngan saya...

6.30am: 7.5oz
11.00am: 7oz


jadinya: pengepaman n pemakanan sangat membantu dikala anda mengalami kemerunduman susu..ewahhhh..

ok nak buat keje dulu....

3 comments:

Nieza Ishak said...

yeayyyy ...

akak pun dulu tak suker minum holick tp sebab susu ... KU TELAN JUAAA ... lama2 ok jerk. tapi akak suka minum panas2 bila suam dah tak kick ..hihihi.

**kuah kacang mmg banyak membantu .. sedapppnya kalo dapat makan nasi impit kuah kacang ....

Zakilah said...

wah best bestnya..banyak nyer susu itu,,,Holick tak pernah try lagi,,thansk for the info...

Cery said...

salam kenal.....